کشور ها

معرفی کشور هند

آشنایی با هندوستان

یکی از پرجعیت‌ترین کشورهای جنوب قاره آسیا، کشور هند است. این کشور از شمال غرب با کشور پاکستان، از شمال شرق با برمه و بنگلادش و از شمال با چین، بوتان، تبت و نپال همسایه است. از لحاظ پهناور بودن و مساحت، کشور هند دو برابر کشور ایران است. این کشور با جمعیت 1.210.193.422 توانسته رتبه دومین کشور پرجمعیت جهان بعد از چین را به خود اختصاص دهد.
شهر بمبئی هند با جمعیت 14 میلیون نفر یکی از پرجمعیت‌ترین شهرهای هند به شمار می‌رود. هند همانند برخی از کشورهای دارای تاریخ و پیشینه قدیمی و اصیلی است، اگر بخواهیم به پیشینه پیدایش این کشور اشاره کنیم باید بگوییم که پیشینه آن به 3000 سال پیش از میلاد می‌رسد. کشور هند به رنگ‌ غذاهای تند و متنوع و رقص‌های محلی معروف شده است. علاوه بر این آیین، آداب و رسوم و سنن‌ در کشور هند بسیار متنوع هستند.

هندوستان

زبان، فرهنگ و دین مردم کشور هند

مردم هند به دو زبان هندی و انگلیسی صحبت می‌کنند و واحد پولشان روپیه است. سال 2005 بود که دولت هند در بخشنامه‌ای 22 زبان رسمی این کشور را اعلام کرد: هندی، زبان آسامی، زبان اردو، زبان اوریا، زبان بنگالی، بودو، زبان پنجابی، زبان تامیلی، زبان تلگو، زبان دوگری، زبان سانتالی، زبان سندی، زبان سانسکریت، زبان کنکانی، زبان گجراتی، زبان کشمیری، زبان مالایالم، زبان کانارا، مایتیلی، مراتی و نپالی.

فرهنگ مردم هند

البته از دوره غزنویان تاکنون زبان فارسی تاثیرات بسیاری به روی زبان کشور هند داشته است و همین موضوع باعث شده تا شاعرانی چون بیدل دهلوی و امیر خسرو دهلوی شعر هندی را در سخنان و اشعار خود بگنجانند. تا قبل از قرن 19 زبان فارسی در کشور هندوستان زبان دوم به شمار می‎رفت، اما پس از اینکه این کشور به عنوان یه مستعمره به دست دولت انگلیس افتاد زبان دوم مردم این کشور انگلیسی شد.
 مردم کشور هند علاوه بر اینکه زبان‌ها و سنت‌های مختلفی دارند، دین و مذهبشان هم بسیار متفاوت است به طوری که می‌توان گفت ترکیبی از هندوئیسم، بودایی و اسلام است.
نژاد مردم هند هم همانند مذهب و زبان‌شان متفاوت و متنوع است. حدود 25 درصدشان هندوآریایی، 75 درصد دراویدی و 3 درصدشان نژاد زرد هستند.

دین مردم هندوستان

آب و هوای کشور هند

آب و هوای این کشور تنوع بسیار بالایی دارد. از کوه‌های همیشه پوشیده از برف هیمالیا گرفته تا آب و هوای گرم و خشک جنوب کشور هند. تقریبا در هر سال میزان بارندگی در این کشور به 1500 میلی‌متر خواهد رسید. هند همانند کشور ایران چهار فصل است.
از ماه دسامبر تا ماه فوریه: آب و هوایی سرد و خشک
از ماه مارس تا ماه مه: آب و هوایی گرم و خشک
از ماه ژوئن تا ماه سپتامبر: آب و هوایی بارانی
از ماه اکتبر تا ماه نوامبر: آب و هوای معتدل

معرفی کشور هند

بهترین رستورانهای کشور هند

رستوران بمبای کانتئین بمبئی:

یکی از نکات جالب توجه در رستوران بمبای کانتئین بمبئی این است که، رستوران بمبای به دست جوانان اداره می‎شود از مدیریت آن گرفته تا آشپز و سرآشپز آن تماما افراد جوان و خلاق هستند. به همین دلیل است که در مدت زمان کوتاهی توانست از لحاظ کیفیت و کمیت غذاهایی که در رستوران سرو می‌شود خود را به سایر رقبانش برساند. منوی این رستوران در هر فصلی تغییر می‌کند. راز موفقیت این رستوران پخت و سرو غذاهای اصیل و قدیمی هندی و سرو غذاهای مناطق مختلف کشور هند است. این رستوران تنها به سرو غذای یک منطقه بسنده نکرده است، بلکه سعی کرده تا غذاهای مربوط به فرهنگ‌ها و آداب و رسوم کشور هند را در خود جای دهد.

رستوران بومرا در گوا:

شهر ساحلی گوا به غذاهای دریایی‌اش معروف شده است. بهترین غذاهای دریایی هندی و تند را می‌توانید در این رستوران میل کنید، به دلیل ساحلی بودن گوا همیشه ماهی تازه در منو غذایی رستوران بومرا قرار دارد. در این رستوران علاوه بر غذاهای هندی، غذاهای تایلندی و چینی هم سرو می‌شود.

رستوران های هند

رستوران تریشنا در بمبئی:

این رستوران در بین مردم هند و توریستان به خاطر یکی از غذاهایش شهرت عجیبی پیدا کرده است. خرچنگ به همراه سیر و کره این رستوران در شهر بمبئی زبان‌زد خاص و عام است. البته غذای مخصوص رستوران تریشنا در تمامی روزهای سال سرو نمی‌شود بلکه تنها در دو ماه سال می‌توانید این غذا را در رستوران تریشنا میل کنید. در روزهای دیگر سال انواع غذاهای دریایی با بهترین طعم‌ برای مشتریان سرو می‌شود.

رستوران واسابی در دهلی:

در این رستوران انواع غذاهای ژاپنی و مدل‌های مختلف سوشی سرو می‎شود. این رستوران توانسته در طول 10 سال فعالیت خود توجه بسیاری از مردم شهر دهلی و توریستان را به سمت خود جلب کند. از وعده‌های بی‌نظیر غذا در این رستوران می‌توان به کیک سالمون و توفو بخارپز شده آن اشاره کرد. در واقع سرآشپز این رستوران با استفاده از تکنیک‌های آشپزی فرانسوی توانسته بهترین و باکیفیت‌ترین غذا را در اختیار مشتریان قرار دهد. 

رستوران بخارا در دهلی نو:

یکی از شیک‌ترین و لاکچری‌ترین رستوران‌های شهر دهلی نو رستوران بخارا است. فضای سنتی و دوستانه در عین حال لوکس آن توجه همگان را به سمت خود جلب می‌کند. این کیفیت و لوکس بودن رستوران را می‌توانید از ستاره‌هایی که در منوی غذایی آن به ثبت رسیدند ببینید.

بهترین اماکن تفریحی و دیدنی کشور هند

تاج محل:

یکی از شناخته‌شده‌ترین و معروف‌ترین بناها در کشور هند، تاج محل بوده که در کنار رودخانه جمنا قرار گرفته است. این بنا در واقع نمایانگر قدرت عشق است، تاج محل تماما از سنگ مرمر ساخته شده و 22 سال ساخت آن به طول انجامید. امپراطور شاه جهان این بنا را به عنوان یادبود همسر محبوب خود ساخت.

تاج محل

معبد طلایی آمریتسار:

سال ساخت این معبد زیبا به 1557 میلادی بازمی‌گردد. این معبد یکی از زیباترین و مهم‌ترین عبادتگاه‌های شیک بوده و به خاطر تزئینات زیبای طلایی رنگش به معبد طلایی شهرت پیدا کرده است. سبک معماری و ساخت این معبد به سبک هندو و اسلامی بوده بخش بیشتری از آن را با استفاده از سنگ مرمر ساخته‌اند.

معبد طلایی آمریتسار هند

مرداب‌های کرالا:

این مرداب زیبا در بخشی از دریای عرب و به سمت کرالا قرار گرفته است. در این مرداب انواع گونه‌های جانوری از جمله خرچنگ، قورباغه، پرندگان آبزی و لاک پشت زندگی می‌کنند و همین موضوع زیبایی این مرداب را دوچندان کرده است. امروزه با استفاده از قایق‌های موتوری توریستان و گردشگران می‌توانند از سرتاسر این مرداب دیدن کنند.

پارک ملی کانها:

این پارک ملی به عنوان یکی از بهترین مناطق محیط زیست در آسیا معرفی شد. دشت‌های زیبا و پوشیده شده از بامبو امروزه زیستگاه بسیاری از جانوران این پارک ملی شده است. پارک ملی کانها توانسته با طبیعت زیبا و جذابش به عنوان یکی از بهترین جاذبه‌های توریستی و تفریحی هند معرفی شود.

بهترین غذاهای کشور هند

عطر و طعم غذاهای هندی در سراسر دنیا زبان‌زد خاص و عام است. ادویه‌های خاص و بی‌نظیر این کشور غذاهای آن را تبدیل به خوشمزه‌ترین و تند و تیزترین غذاهای سراسر جهان تبدیل کرده است. در ادامه با بهترین غذاهای این کشور بیشتر آشنا خواهید شد:

چیکن تندوری:

یکی از غذاهای خوشمزه هندی که بیشتر در شمال کشور هند سرو می‌شود چیکن تندوری نام دارد. تندور در زبان مردم هند به معنای تنور است، این غذا در واقع مرغی است که با استفاده از ادویه‌های ماسالا، فلفل سیاه، پودر فلفل چیلی و فلفل چیلی کشمیری مزه‌دار و طعم‌دار شده است و در تنور با درجه حرارت طبیعی و ملایم کاملا می‎پزد. در اصل باید این مرغ به همراه برنج نرم سرو شود اما در برخی از مناطق هند آن را به تنهایی سرو می‌کنند.

تندوری چیکن غذای محبوب هندی

روگان جوش:

این غذا با استفاده از گوشت بره و یا گوساله تهیه می‌شود و بیشتر مربوط به منطقه کشمیر هند است. این غذا به نام‌های دیگری چون روغن گوشت و روغن جوش هم شهرت پیدا کرده، البته این غذا همانند سایر غذاهای هندی مزه تند و تیزی نخواهد داشت، با وجود اینکه از فلفل چیلی برای مزه‌دار شدن آن استفاده می‌کنند اما در نهایت خامه‌ای که در آخر به آن اضافه می‌شود مزه غذا را متعادل می‌کند. این غذا را هم به همراه برنج و هم به همراه نان سرو می‌کنند.  

نان هندی:

هندی‌ها یک نان محلی خاصی دارند که در کنار تمام غذاهایشان سرو می‌شود. این نان در خانه و با کمترین مواد مورد نیاز تهیه می‌شود، به همین دلیل است که در کنار تمامی غذاهایشان نان هندی وجود دارد. این نان بسیار نازک و ترد است، با وجود اینکه در گذشته آن را روش کاملا سنتی و در تنور می‌پختند اما امروزه با استفاده از تابه‌های مخصوص و فر آن را درست می‌کنند.

کوفته مالایی:

یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای کشور هند کوفته مالایی است. به دلیل استفاده از سبزیجات فراوان در تهیه این کوفته، می‌تواند یکی از بهترین غذاها برای گیاهخواران باشد. در تهیه این کوفته از هویج، ذرت شیرین، لوبیا، نخود فرنگی و پنیر استفاده شده است. 

کوفته مالایی هندی

مرغ کره‌ای:

یکی از معروف‌ترین غذاهای کشور هند که به عنوان غذای ملی شناخته شده است، باتر چیکن با همان مرغ کره‌ای است. در تهیه این غذا مرغ را با استفاده از ادویه‌های مختلف هندی مزه‌دار می‌کنند و با سالاد، سبزی و عدس سیاه آن را سرو می‌کنند. البته برای تهیه این غذاها از مواد دیگری روغن زیتون، سیر، زنجبیل، پیاز و کره استفاده می‌شود.  معمولا این مرغ را یا در تنور یا در فر گریل می‌کنند.

چمدونت رو بستی؟

فقط کافیه بلیط هواپیما و هتلت رو انتخاب کنی. بقیه اش با مستر تیکت

خرید بلیط هواپیما
رزرو هتل

دیدگاه شما چیست؟