بهترین دسرهای ایتالیایی

همانطور که غذاهای ایتالیایی در دنیا معروف و محبوب هستند، دسرهای ایتالیایی هم حرفی برای گفتن دارند.
دسرها و شیرینی ها همیشه پرطرفدارند و با رنگ ها و طعم های بی نظیرشان بسیار وسوسه کننده میباشند. در این میان، دسرهای ایتالیایی قدمت زیادی دارند و نسل به نسل منتقل شده اند و تا به امروز از دسرهای پرطرفدار در دنیا بشمار می آیند.

در این مقاله میخواهیم به سراغ بهترین دسرهای ایتالیایی برویم، خوشمزه هایی که نمیتوان از آنها گذشت.

تیرامیسو
یکی از دسرهای معروف ایتالیا، تیرامیسو است. این دسر خوشمزه چند سالیست که در بین ایرانی ها نیز طرفداران زیادی پیدا کرده.
ریشه این دسر ایتالیایی به سال 1960 برمیگردد، البته خیلی ها بر این باورند که قبل از این تاریخ نیز تیرامیسو وجود داشته.
تیرامیسو، لایه های بیسکوئیت انگشتی که در قهوه اسپرسو خیس شدن با خامه است و در آخر پودر قهوه و کاکائو رویش ریخته میشود. البته خامه ی این دسر درواقع پنیر خامه ای ماسکارپونه است که با زرده تخم مرغ زده شده.
تیرامیسو انواع مختلفی دارد و گاهی با میوه های مختلفی مانند بلوبری، تمشک، موز و توت فرنگی تزئين میشود.

پانا کوتا
این دسر متعلق به منطقه Piedmont در شمال ایتالیا میباشد. پانا کوتا در لغت به معنای “خامه پخته شده” است و مواد اصلی برای درست کردن این دسر خوشمزه، خامه، ژلاتین و شکر میباشد.
پاناکوتای خوب و اصیل باید سفت و غلیظ باشد. پانا کوتا بصورت عادی سفید رنگ است اما میتوان با قهوه، رنگ های خوراکی و کاکائو آن را رنگی کرد. این دسر را معمولا با میوه های قرمز چون توت فرنگی، بلوبری، تمشک یا شاتوت، و حتی با شکلات هم  سرو میکنند.
طعم لطف و خوشمزه پانا کوتا، این دسر را در لیست دسرهای محبوب ایتالیایی قرار داده که نه تنها درایتالیا بلکه در تمام دنیا طرفدار دارد.

کانولی
کانولی از شیرینی های لذیذ ایتالیایی است که مختص منطقه سیسیل میباشد.
این شیرینی به شکل رولی است و ورقه های خمیر سیسیلی میباشد که با ریکوتای شیرین، میوه و یا شکات پر شده، رول شده و سرخ میشود. در انتها نیز رویش پودر قند میپاشند.

کاستا
از دسرهای خوش رنگ و البته خوشمزه ایتالیا، کاستا میباشد که مربوط به منطقه سیسیل است.
معمولا کاستا بصورت کیک یک تکه بزرگ و یا کیک ها تک نفره درست میشود. رنگ سبز زیبای این دسر موجب شده در جشن ها و مهمانی ها، کاستا بر روی میز شام حضور داشته باشد.
این دسر لذیذ با لیمو، پنیر ریکوتا و بادام درست میشود و با تکه های شکلات یا میوه تزئين میگردد.

زابایون
زابایون، دسر یا یک نوشیدنی ایتالیایی است که هم گرم هم سرد سرو میشود.
این دسر از زرده تخم مرغ، شکر و شراب مارسلا تهیه میشود و حالتی روان و نرم دارد. معمولا زابایون را در گیلاس های شامپاین میریزند و با انواع توت ها و میوه های قرمز سرو میکنند.

بستنی ایتالیایی
تمام دسرهای ایتالیایی یک طرف، بستنی ایتالیایی یک طرف.
اگر از دوستداران بستنی هستید، حتما بستنی های ایتالیایی را برای یکبار هم شده امتحان کنید، چراکه طعم و مزه ی بی نظیر و خاصی دارند که هرگز از یاد نخواهید برد.
بستنی ایتالیایی یا ژلاتو(جلاتو) دسری خوشمزه است که از میوه ها و مواد اولیه کاملا طبیعی تهیه میشود و نسبت به بستنی چربی کمتری دارد. جلاتو، کشدار، منجمد و غلیظ است و با طعم و رنگ های مختلف، همه را وسوسه میکند. در کوچه و خیابان های ایتالیا که قدم بزنید، مغازه هایی که ژلاتو میفروشند، بسیارند و این خوشمزه ها را در قیف های نونی سرو میکنند.
طعم های وانیلی، شکلاتی، شاتوتی و مزه های خاص تر مانند: کره ای، بابونه، نعنا و غیره انواع مختلف جلاتو هستند که هرکدام به نوبه خود خوشمزه و دوست داشتنی اند.

تارتوفو
از دسرهای شهر پیزو ایتالیا است که بطور اتفاقی در مراسم عروسی یکی از اشراف زاده ها توسط سرآشپز درست شد. داستان از این قرار است که برای سرو ژلاتو، فنجان به تعداد مهمان ها موجود نبود، بنابراین سرآشپز دستور داد دسرها را روی سینی برش بزنند رویش بستنی و سپس شکلات بریزند و بگذارند منجمد شود تا بتوان آن ها را در بشقاب سرو کرد. بدین ترتیب تارتوفو برای اولین تهیه و سرو شد.  
این دسر ایتالیایی ترکیب دو بستنی با هم است که وسط آن میوه یا ژله میوه ای قرار دارد و رویش شکلات میریزند و میگذارند تا منجمد شود.

چمدونت رو بستی؟

فقط کافیه بلیط هواپیما و هتلت رو انتخاب کنی. بقیه اش با مستر تیکت

خرید بلیط هواپیما
رزرو هتل

دیدگاه شما چیست؟