غذا و نوشیدنی

5غذای محبوب آذربایجان

غذاهای سنتی کشور آذربایجان

آذربایجان کشوری مدرن و پرزرق و برق در سمت غرب آسیا و اروپای شرقی است که غذاهایی دارد که در جای جای جهان زبان‌زد است و به صورت‌های مختلف سرو می‌شود.
غذا نقش اساسی در فرهنگ و تاریخ هر منطقه دارد و آذربایجان نیز از این قاعده مستثنی نیست! غذاهای آذربایجانی با ترکیبی دلچسب از طعم‌های خاورمیانه و اروپای شرقی، به طرز باورنکردنی بسیار خوشمزه هستند. انواع کباب، مجموعه‌ای از غذاهای دریایی، میوه‌های تازه و سبزیجات، سوپ‌های متنوع و بسیاری از غذاهای دیگر که با استفاده از گیاهان معطر و ادویه‌جات تازه پخته می‌شوند. باور کنید؛ اگر به این کشور سفر کنید و غذاهای لذیذ آن را امتحان نکنید گویی که اصلا در آذربایجان نبوده‌اید!
ما در این مقاله 5 غذاهای بی‌نظیر و خوش‌طعم آذربایجانی را به شما معرفی خواهیم کرد.

پلو (Plov)

قطعا با شنیدن اسم پلو اولین چیزی که به ذهن‌تان می‌رسد پلوهای ایرانی خودمان است!! اما باید بدانید پلوی آذربایجانی تفاوت‌های بسیاری با پلوی ایرانی دارد. این غذا یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای سنتی آذری در آذربایجان است که یک غذای کلاسیک آذربایجانی محسوب می‌شود. پلوی آذربایجانی شامل برنج با طعم زعفران است که با استفاده از گوشت، پیاز، آلو خشک، میوه‌های خشک، تخم مرغ و گیاهان تازه پخته می‌شود.

پلو آذربایجانی


دلمه (dolma)

دلمه یکی دیگر از غذاهای سنتی آذربایجانی که با ایرانی‌ها مشترک است. دلمه (Dolma) یک غذای آذری دلپذیر است که با استفاده از ترکیب برنج با گوشت بره، نعناع، دارچین و رازیانه که در برگ کلم یا برگ درخت انگور پیچیده شده تهیه می‌شود و با دلمه ایرانی تفاوت زیادی ندارد! این غذای مورد علاقه اکثر توریستانی است که به این کشور سفر می‌کنند از این رو در تمامی رستوران‌های آذربایجان می‌توانید این غذای بی‌نظیر و خوشمزه را سفارش دهید.

دلمه آذربایجانی


Baliq

این غذا مورد علاقه دوستداران غذاهای دریایی است، Baliq از ماهی تهیه می‌شود. ماهی انتخابی برای این غذا؛ معمولاً ماهی خاویار است که به صورت کبابی روی سیخ به همراه سس آلو ترش سرو می‌شود. این ماهی به طور معمول با استفاده از ترکیب شوید خرد شده، آبلیمو و نمک خرد مزه‌دار می‌شود.

غذاهای آذربایجانی


کباب Lyulya

این کباب با استفاده از گوشت گوسفندی خرد شده با ادویه و گیاهان مخلوط تهیه می‌شود. گوشت مورد استفاده در این غذا را بعد از چرخ کردن با مقدار زیادی لیمو و نمک مخلوط می‌کنند و در نهایت روی یک کباب بزرگ زغالی آن را می‌پزند و به صورت گرم سرو می‌کنند.

کباب Lyulya آذربایجانی


Lavangi

لاوانگی یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و سنتی در جنوب آذربایجان است که از مرغ یا ماهی پر از گردو، کشمش، پیاز و سایر گیاهان  تهیه می‌شود. از چاشنی‌های دیگری که برخی مواقع نسبت به ذائقه هر شخص به این غذا اضافه می‌شود شامل؛ آلو خشک، گیلاس یا انار است. کپور ماهی است که در لاوانگی استفاده می‌شود، البته انتخاب ماهی خاویار نیز می‌تواند جایگزین خوب و قابل قبولی برای کپور باشد. 

لاوانگی غذای آذربایجانی


حرف آخر...
آذربایجان یکی از دیدنی‌ترین کشورهای هم‌مرز با ایران از سمت شمال است که در بین توریستان ایرانی نیز طرفداران بسیاری دارد. یکی از مهمترین دلایل محبوبیت این کشور غذاهای خوش‌طعم و بی‌نظیر آن است که محبوبیت زیادی را تا امروز داشته است. این کشور یکی از بهترین کشورهای آسیایی برای سفر است چرا که هم از نظر فرهنگی و آداب و رسوم به ایران نزدیک است و هم اخذ ویزای آن دردسر کمتری خواهد داشت. برای دریافت ویزا و سفر به این کشور بی‌نظیر از طریق آژانس هواپیمایی --- اقدام کنید. این آژانس مسافرتی بهترین خدمات را به همراه تور ارزان سفر به آذربایجان در اختیارتان قرار خواهد داد. فقط به یاد داشته باشید؛ قبل از سفر از اماکن دیدنی این کشور و غذاهایی که قرار است در آذربایجان میل کنید برای خودتان لیستی تهیه کنید تا چیزی را از قلم نیندازید.

چمدونت رو بستی؟

فقط کافیه بلیط هواپیما و هتلت رو انتخاب کنی. بقیه اش با مستر تیکت

خرید بلیط هواپیما
رزرو هتل

دیدگاه شما چیست؟